Japanse Reiki

Reiki brengt balans. Het staat voor het ontvangen, benutten en het doorgeven van universele  levensenergie. Met deze energie wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en dit werkt fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch door. Mikao Usui is de  grondlegger van Japanse Reiki. 

De Japanse Jikiden Reiki is een spirituele techniek die werkt met zachte aanraking. Een liefdevolle  vorm die zeer ontspannend en verlichtend werkt. Tijdens mijn weken kreeg ik meerdere keren een  Reiju: een spirituele gift en overdracht van energie. Geweldig om mee te maken en bijzonder om zelf  te mogen voelen wat het je kan brengen. Om daar letterlijk woorden aan te geven, is lastig. Er is geen  enkel woord dat deze ervaring omschrijven kan. 

Bij Jikiden wordt er gewerkt met de behandelmethode van Byosen. De Byosen is een opstapeling van  gifstoffen in je lichaam. Ik heb geleerd deze te voelen en te begrijpen. Zo kan ik het lichaam helpen  deze gifstoffen af te voeren. Ik werk zeer klantgericht en de Byosen geeft aan wat er moet gebeuren.  Ik voel hoe het gaat met dat Byosen-punt. Je kunt zeggen dat Jikiden Reiki gerichter te werk gaat dan Westerse Reiki. Ik ben Shoden en Okuden gecertificeerd.

De Reiki behandelingen kunnen ook gecombineerd worden met mijn klankschalensessies, de prijs zal hier dan op aangepast gaan worden.

  • Reiki 30 min en als bijboeking €29
  • Reiki 60 min €49

Extra informatie

Een klankschalenmassage die gebaseerd is op healing kan herstel en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg zoals een artsenbezoek of geneesmiddel. Ze werkt puur ter ondersteuning in het proces.

Bij niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) annuleren, ben ik helaas genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen.

Behandeling boeken

Niet helemaal zeker wat voor behandeling jij nodig hebt?

Neem contact met mij op en samen gaan we aan de slag om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Wacht niet langer en gun jezelf de voordelen van klanktherapie!