Klankreis voor duo’s met geleide meditaties

De ‘’duo in resonantie’’ behandeling is een prettige en intieme vorm, die geschikt is voor partners en  elk ander duo. Je neemt de ervaring langer met je mee, omdat je dit samen kunt delen. De uitvoering is een mix van een klankconcert en een individuele klanksessie en is afhankelijk van jullie wensen. Zo kan er eventueel gekozen worden voor een bodyscan en geleide meditaties. De klankreis wordt verder verzorgd door verschillende klankinstrumenten, waaronder mijn Sjamanen drum, de Chao Gong, diverse klankschalen, Zaphir Chimes, klankbuizen, Kalimba duimpiano, Ocean drum, Rainstick en Handpan. 

Geleide meditaties voeren je mee naar een droomstaat, een persoonlijke reis naar rust en stilte. Het  biedt ruimte voor nieuwe inzichten en een meer ontspannen benadering van de wereld om je heen.

Let op: Deze behandeling vind plaats op de éérste verdieping en hiervoor moet je een trap op.

Extra informatie

Een klankschalenmassage die gebaseerd is op healing kan herstel en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg zoals een artsenbezoek of geneesmiddel. Ze werkt puur ter ondersteuning in het proces.

Bij niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) annuleren, ben ik helaas genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen.

Behandeling boeken

Niet helemaal zeker wat voor behandeling jij nodig hebt?

Neem contact met mij op en samen gaan we aan de slag om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Wacht niet langer en gun jezelf de voordelen van klanktherapie!