Klankschalenmassage gericht op de 7 hoofdchakra’s

Deze behandeling richt zich op de energie van de chakra’s en bestaat uit een combinatie van een klankschalenmassage, aandacht en waarneming. 

Deze klankschalenmassage is een intensieve behandeling die bestaat uit een combinatie van gerichte  aandacht op de energiecentra. Per chakra wordt een klankschaal geplaatst die door zijn vibratie de  energie van de desbetreffende chakra gaat opleven. Chakra’s zijn energiewielen die elk een eigen  kwaliteit hebben die bij een bepaald gebied in het lichaam hoort. Om je leven in balans te houden, is het van essentieel belang dat de energie goed door het lichaam kan stromen. Door evenwicht in deze chakra’s kan de levensenergie weer onbelemmerd gaan stromen. 

Deze behandeling is naar binnen gericht en erg geschikt voor body stress-relief. Het is dan ook erg  toepasbaar op mensen met burn-out klachten. Het kan helder bijdragen aan verwerkingsprocessen. 

Extra informatie

Een klankschalenmassage die gebaseerd is op healing kan herstel en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg zoals een artsenbezoek of geneesmiddel. Ze werkt puur ter ondersteuning in het proces.

Bij niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) annuleren, ben ik helaas genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen.

Behandeling boeken

Niet helemaal zeker wat voor behandeling jij nodig hebt?

Neem contact met mij op en samen gaan we aan de slag om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Wacht niet langer en gun jezelf de voordelen van klanktherapie!