Klankschalenmassage individueel

Voordat de individuele behandeling begint, zal er een intakegesprek plaatsvinden. Dit neemt  ongeveer een kwartier in beslag. Tijdens dit gesprek geef ik kort uitleg over de gekozen behandeling  en kun jij eventuele klachten aangeven. Ik probeer dit dan direct mee te nemen in mijn behandeling. 

Na een korte afstemming en ontspanning plaats ik verschillende schalen op de voor- en achterkant  van het lichaam, waarbij voeten, handen en hoofd ook worden meegenomen. Al je lichaamscellen  worden op subtiele wijze gemasseerd en daardoor kom je in een diepe ontspanning. Je lichaam kan  zich nu helen. Tegen het einde van de sessie geef ik een 10 minuten klankbad rondom. Daarna krijg je  de ruimte om nog even in de ontspanning te blijven liggen en mag je nagenieten van de stilte na de  klank…. We sluiten af met een glaasje zuiver water en iets lekkers. 

Na de behandeling is er gelegenheid om de ervaring uit wisselen. Dit mag, maar het hoeft niet. In  stilte terug naar huis is ook een fijne optie.

Extra informatie

Een klankschalenmassage die gebaseerd is op healing kan herstel en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg zoals een artsenbezoek of geneesmiddel. Ze werkt puur ter ondersteuning in het proces.

Bij niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) annuleren, ben ik helaas genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen.

Behandeling boeken

Niet helemaal zeker wat voor behandeling jij nodig hebt?

Neem contact met mij op en samen gaan we aan de slag om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Wacht niet langer en gun jezelf de voordelen van klanktherapie!