Wellness klankschaal (rug)massage met warme olie

Na een korte klankrelaxatie wordt jouw rug gemasseerd met een warme olie. De verwarmde  klankschaal wordt aangeslagen, terwijl deze heel zachtjes over je rug glijdt. Na de klankschaal rugmassage mag je op je rug gaan liggen met een dekentje over je heen. Ik plaats dan nog 2 à 3  schalen op jou om op deze manier je lichaam nog dieper te laten ontspannen. 

Ter afsluiting lig je nog ongeveer 10 minuten met relaxte, zachte muziek in deze volledige ontspanning. Een absoluut ‘verwenmoment’ van rust en tijd voor jezelf. Deze behandeling wordt  ervaren als heerlijk ontspannend en is een weldaad voor lichaam en geest. 

Extra informatie

Een klankschalenmassage die gebaseerd is op healing kan herstel en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg zoals een artsenbezoek of geneesmiddel. Ze werkt puur ter ondersteuning in het proces.

Bij niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) annuleren, ben ik helaas genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen.

Behandeling boeken

Niet helemaal zeker wat voor behandeling jij nodig hebt?

Neem contact met mij op en samen gaan we aan de slag om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Wacht niet langer en gun jezelf de voordelen van klanktherapie!